11395

ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ…

Ολοκληρώνοντας την ανάγνωση του δελτίου τύπου του Δήμου Ηρακλείου, προσπαθούσα να προσδιορίσω αν ο συντάκτης του κειμένου, είναι ανόητος ή αν σκοπός του είναι να υποτιμήσει την νοημοσύνη των δημοτών.

Είναι απίστευτο!!!!

Άλλη μία σπασμωδική αντίδραση της διοίκησης μετά τις απανωτές σφαλιάρες, ηπειρώτικα, πιάτσα ταξί.

2 αποφάσεις που τελικά παρουσίαζαν τεράστια κενά σε ότι αφορά την νομιμότητα αλλά και τήρηση των κανονισμών και μάλιστα κανονισμών που αφορούν την προστασία και την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.

Αυτό που πρέπει να συνυπολογίσουμε είναι ότι αυτές οι 2 νωπές περιπτώσεις απλά καταγγέλθηκαν και προέκυψε ότι οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου ήταν αυθαίρετες.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του δήμου είναι θρασύτατη, εκτός πραγματικότητας και προσβάλλει την νοημοσύνη των Ηρακλειωτών.

Καταρχήν πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση το δημοτικό συμβούλιο θα έπρεπε να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν νομικά κενά ή παραβάσεις κανονισμών (πόσο μάλλον όταν αυτοί αφορούν το δημόσιο συμφέρον) που θα δώσουν το δικαίωμα στον οποιοδήποτε να καταγγείλει και φυσικά να είναι σύμφωνες με τους κανόνες της Ελληνικής Δημοκρατίας και ενός ευνομούμενου κράτους .

Εφόσον μέχρι τώρα η διοίκηση δεν έχει φροντίσει το αυτονόητο, αντιλαμβάνεστε ότι μιλάμε για μία ηγεμονική συμπεριφορά στη βάση της οποίας ο δήμαρχος θεωρεί ότι οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου είναι πάνω από τους νόμους του κράτους, και ότι μπορεί να αποφασίζει ότι του καπνίσει.

Αντί να απολογηθεί η διοίκηση στους δημότες που εκτέθηκε με τις 2 τελευταίες αποφάσεις, σπεύδει να χρεώσει και από πάνω σε εκείνους που τις κατήγγειλαν σχέσεις με το κατεστημένο και μικροσυμφέροντα.

Δηλαδή ο δήμαρχος και η διοίκηση του δε φτάνει που έχουν απαξιώσει την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, με το να μην δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα της αντιπολίτευσης, αλλά η μόνη του απάντηση είναι ότι θα κριθεί η διοίκηση του στις δημοτικές εκλογές το 2019, έχει πρόβλημα και με τις ανακοινώσεις που θίγουν τις αυθαίρετες αποφάσεις του.

Τελικά αυτά τα μικροσυμφέροντα ποια είναι?
Σε ποιους αναφέρεται το δελτίο τύπου του δήμου και γιατί δε τους ονοματίζει?

Αφενός η διοίκηση έχει την τόλμη να τα βάλει με τα μικροσυμφέροντα αλλά δεν έχει ανάλογη τόλμη να μας πει ποιοι είναι εκείνοι που κρύβονται πίσω από αυτά.

Επιπλέον κάποιος θα μπορούσε να θεωρήσει ότι το σχέδιο της απόφασης για την πλατεία μπορεί να εξυπηρετήσει άλλου τύπου μικροσυμφέροντα, η δε εμμονή σε αυτό και μάλιστα αγνοώντας τις λειτουργικές δυσκολίες που θα προκαλέσει η αλλαγή στην καθημερινότητα μεγάλης μερίδας δημοτών ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτή την υπόθεση.

Πάντως… όσο περνάνε οι μήνες τόσο ο Μπάμπαλος θυμίζει την «αξέχαστη» τετραετία του Γεωργόπουλου.

Να θυμίσω λοιπόν και εγώ στον Μπάμπαλο ότι ο Γεωργόπουλος στις εκλογές του 2010 έλαβε 15.55 % (3044 ψήφοι).

για να σχολιάσετε δεν είναι υποχρεωτικό το e-mail

8 σχόλια ανοικτό "ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ…"

Υπενθύμιση για
avatar

Ταξινόμηση κατά:   νεότερο | παλαιότερο | οι περισσότεροι ψήφισαν
anonumous
Guest
anonumous
1 έτος 7 μήνες πριν

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΗΡΕΣ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ;;;; ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ:
Πχ ΕΛΕΓΕ Ή ΟΧΙ Ο ΒΛΑΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΦΕΤΖΗΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ;;
ΤΙΣ ΞΗΛΩΣΑΝ;;

(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ή ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ και ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ πχ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ;;; ΑΚΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ;;; κλπ κλπ

ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,

ΞΥΠΝΑ ΚΩΣΤΑΚΗ!!!!!!!!!

ΥΓ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΗΤΑΝ ΑΞΕΧΑΣΤΗ

Γ&Δ

Γειτονόπουλο
Guest
Γειτονόπουλο
1 έτος 7 μήνες πριν

Ο Κωστάκης ξεχνάει την τετραετία Βλασσόπουλου που το καλό παιδί άφηνε τον Βλαντή και τον κεσκινίδη να κάνουν τους τραμπούκους

Ο Βλαντής έλεγε στους κατοίκους της Αγίων Αποστόλων ότι άμα δε κάτσουν φρόνιμα θα τους χτίσει εμπορικό κέντρο κι ο Κεσκινίδης τους πούλαγε εκδούλευση ότι θα τους μαζέψει τα σκουπίδια… σκουπιδαριό το ΑΚΕΠ

Δημότης
Guest
Δημότης
1 έτος 7 μήνες πριν

Blogger την ανακοίνωση της ΑΚΕΠ πως τη σχολιάζεις;

γειτονας
Guest
γειτονας
1 έτος 7 μήνες πριν

εσύ δημότη πως σχολιάζεις την “απάντηση” του δήμου στην ανακοίνωση της ΑΚΕΠ;

Γειτονόπουλο
Guest
Γειτονόπουλο
1 έτος 7 μήνες πριν

Το πιθανότερο είναι να την έγραψε ο αδελφός του οπότε κάνει το κορόιδο

anwnymos
Guest
anwnymos
1 έτος 7 μήνες πριν

εγω ξερω οτι ο γεωργοπουλοσ στις επομενες εκλογες θα στηριξει καθαρα μπαμπαλο και η ντινα θα ειναι υποψηφια του για δημοτικη συμβουλος. αυτα ειναι η καθαρη νδ και το καθαρο πασοκ μαζι .ρε πως ενωνει το συμγερον τους παντεσ και τα παντα

wpDiscuz