logo-adesmefti-kinisi-politon

ΑΚΕΠ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ: ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ…ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 13 Απριλίου συζητήθηκε και εγκρίθηκε, κατά πλειοψηφία, η ανάθεση μελέτης για την υπογειοποίηση της οδού Μελίνας Μερκούρη. Η προβλεπόμενη δαπάνη για τη μελέτη είναι € 615.000…..ναι ΕΞΑΚΟΣΙΕΣ ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ (!).

Όπως συνηθίζει ο κ. Μπάμπαλος ούτε αυτό το κορυφαίο ζήτημα το έθεσε σε κανενός είδους διαβούλευση με τους κατοίκους αυτής της Πόλης και, κυρίως, με τους κατοίκους των γειτονιών που πλήττονται από το έργο. Και το έλλειμμα ενημέρωσης δεν εμφανίζεται μόνο στη σχέση του κ. Μπάμπαλου με τον Ηρακλειώτικο λαό αλλά ενημέρωσε ψευδώς το Περιφερειακό Συμβούλιο ότι η εισήγηση του Δημοτικού μας Συμβουλίου ήταν ομόφωνη, ενώ είχε υπερψηφιστεί από 17 Δημοτικούς Συμβούλους σε σύνολο 33 (24 παρόντων).
Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση που ελήφθη η διακήρυξη για τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους αναδόχους θα διαρκέσει ένα έτος, το λιγότερο. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η σύνταξη της μελέτης για την οποία δίνεται χρόνος ολοκλήρωσης 4 ετών. Δηλαδή αν όλα κυλήσουν ομαλά δίχως ενστάσεις (φαινόμενο σύνηθες σε παρόμοιες περιπτώσεις), η προκήρυξη κατασκευής θα γίνει σε 5 έτη. Και αν υπολογίσουμε και ένα εύλογο κατασκευαστικό χρόνο 3 ετών φτάνουμε αισίως στο 2024.

Προϋπόθεση βεβαίως είναι να συμφωνεί με το έργο η Δημοτική Αρχή που θα εκλεγεί το 2019 αλλά και οι επικεφαλής της Περιφέρειας που θα έχουν εκλεγεί τότε να δεχθούν τη χρηματοδότηση του έργου με ποσό που θα υπερβαίνει τα € 10 εκ. Προϋπόθεση επίσης είναι να υπάρχουν:
– Έγκριση περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων
– Έγκριση και ανάληψη κόστους από ΗΣΑΠ για μεταφορά του σταθμού και, ενδεχομένως, διακοπή κυκλοφορίας της γραμμής καθόδου
– Έγκριση και ανάληψη κόστους από τις ΔΕΚΟ (Δ.Ε.Η., Ε.Υ.Δ.Α.Π., Ο.Τ.Ε.) για τη μεταφορά των δικτύων που υπάρχουν στον άξονα της οδού Μελίνας Μερκούρη.
Αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί εξαγγέλθηκε ένα έργο τόσο μεγαλόπνοο, με τεράστιες επιπτώσεις αλλά ταυτόχρονα τόσο δύσκολο, στα όρια του αδύνατου, να πραγματοποιηθεί. Στην άποψή μας αυτή συνηγορεί και το γεγονός ότι ένα μήνα αργότερα το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε έργα ανάπλασης της κεντρικής πλατείας. Δηλαδή θα πλακοστρωθεί και θα γίνουν έργα ανάπλασης σε μια πλατεία που αναμένεται, με βάση την απόφαση, να αρχίσουν τα έργα υπογειοποίησης.

Παραθέτουμε τις πιθανές εξηγήσεις:
– Ενδεχομένως ο κ. Μπάμπαλος να νοιώθει ‘’τύψεις’’ καθώς το έργο της πλατείας είναι, σε σημαντικό βαθμό, δικό του αφού υπήρξε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος την περίοδο μελέτης και κατασκευής του. Συνεπώς είναι, εν πολλοίς, υπεύθυνος και για τις δυσμενείς κυκλοφοριακές επιπτώσεις. Όμως, κ. Μπάμπαλε, είναι πολλά τα λεφτά που πρέπει να ξοδέψει το Ελληνικό Δημόσιο για να διορθωθεί το λάθος σας. Και μεγάλη η ταλαιπωρία των κατοίκων.
– Προσπαθεί ο κ. Μπάμπαλος να δείξει, χωρίς έργο αλλά με μελέτες και μακέτες, ότι υλοποιήσει την προεκλογική του δέσμευση προς τους κατοίκους της οδού Πολυτεχνείου. Παράλληλα θα έχει σε ιδιότυπη ‘’ομηρία’’, και για τις εκλογές του 2019, τους κατοίκους των περιοχών που πλήττονται από το σημερινό κυκλοφοριακό, το οποίο βέβαια δημιούργησε ο ίδιος.
Και ας υποθέσουμε ότι όλες αυτές οι δυσκολίες ξεπερνιούνται και το έργο είναι δυνατόν να υλοποιηθεί (υπόθεση κάνουμε) είναι η προτεινόμενη λύση η ενδεδειγμένη? Κατά την άποψη μας όχι αφού πρόκειται για έργο το οποίο θα διευκολύνει τη διατοπική κίνηση από δύση προς ανατολή, θα αποφορτίσει ενδεχομένως 4-5 γειτονικούς Δήμους αλλά για το Ηράκλειο τα θετικά αποτελέσματα, όσον αφορά το κυκλοφοριακό, δε θα είναι τα αναμενόμενα. Δηλαδή η είσοδος του τούνελ θα είναι στη Μ. Μερκούρη και η έξοδος κάπου στην προέκταση της οδού Ελπίδος.

Συνεπώς όλο το κυκλοφοριακό φορτίο θα βγαίνει στη Μαρίνου Αντύπα και θα επιβαρύνει σημαντικά το Κάτω Ψαλίδι. Είναι ορατός ο κίνδυνος να αποφορτισθεί μια γειτονιά της Πόλης μας και να επιβαρυνθεί κάποια άλλη. Και μάλιστα η επιβάρυνση θα είναι μεγαλύτερη αφού ένα τέτοιο έργο που καθιστά τη διέλευση ευκολότερη θα προσελκύσει περισσότερα αυτοκίνητα. Γεγονός που θα δημιουργήσει κυκλοφοριακή ένταση και στη δυτική είσοδο της πόλης (Ιφιγενείας, Μ. Μερκούρη). Επισημαίνουμε ακόμα ότι αυτό το έργο ελάχιστα θα συνεισφέρει στην τοπική κίνηση καθώς εξυπηρετεί μικρό μέρος της τοπικής κυκλοφορίας.

Εκτός αυτού και καθώς η ολοκλήρωση του έργου, όπως προείπαμε, αναμένεται να χρειαστεί μια τριετία περίπου κατά την οποία η αγορά της πόλης και κυρίως οι επιχειρήσεις εστίασης θα υποστούν καίριο πλήγμα. Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε την οικονομική κρίση, αλλά και την πρόσφατη απόφασή σας για τους στεγασμένους χώρους, τότε ίσως το πλήγμα να είναι θανάσιμο τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τις εκατοντάδες εργαζόμενους.

Εν κατακλείδι κ. Μπάμπαλε δεν προτιθέμεθα να συναινέσουμε στο εμπόριο ελπίδας στους κατοίκους των περιοχών που σήμερα πλήττονται από το κυκλοφοριακό, με δική σας ευθύνη επαναλαμβάνουμε. Ίσως αυτή μας η στάση να μη μας κάνει αρεστούς στους κατοίκους των περιοχών αυτών αλλά με τον καιρό θα κατανοήσουν ποιοι τους νοιάζονται πραγματικά. Ως γνωστόν κ. Μπάμπαλε ‘’το ψέμα έχει κοντά ποδάρια’’.

Δε θα συμφωνήσουμε στο βωμό της ενδεχόμενης αποσυμφόρησης μιας περιοχής να επιβαρυνθεί μια άλλη. Πολύ περισσότερο όμως δε θα ρίξουμε ‘’λάδι στη φωτιά’’ στην αντίθεση μεταξύ των κατοίκων του Κάτω Ψαλιδίου και Πολυτεχνείου, όπως άλλωστε διαφάνηκε και στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου. Ο ρόλος μας είναι να ενώνουμε και όχι να διχάζουμε τους συμπολίτες μας. Και με τις πράξεις μας και τις αποφάσεις μας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

για να σχολιάσετε δεν είναι υποχρεωτικό το e-mail

10 σχόλια ανοικτό "ΑΚΕΠ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ: ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ…ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ"

Υπενθύμιση για
avatar

Ταξινόμηση κατά:   νεότερο | παλαιότερο | οι περισσότεροι ψήφισαν
anonumous
Guest
anonumous
1 έτος 5 μήνες πριν
ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΩΣΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ (ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΛΠ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΡΑΧΤΟΥΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΕΙΣΘΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΘΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ (ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΣΤΕ… περισσότερα...
anonumous
Guest
anonumous
1 έτος 5 μήνες πριν

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ¨
ΤΟ 2014 Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ (ΕΣΥ ΗΘΕΛΕΣ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΜΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΑΡΧΗ/ΜΟΥ)
ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ
ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του στην τετραετία ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στην κυριολεξία
Ή
ΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του στην τετραετία ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΣΤΡΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Γ&Δ

ΒΛΑΚΕΠΟΔΗΜΑΡΧΟΣ
Guest
ΒΛΑΚΕΠΟΔΗΜΑΡΧΟΣ
1 έτος 5 μήνες πριν

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΙΖΕΣ

Ο ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ

ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΔΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΜΙΑ ΜΙΖΑ

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

γειτονας
Guest
γειτονας
1 έτος 5 μήνες πριν
Γ&Δ κράζεις μεν τον αμπαλο αλλά ακόμα το υποστηρίζεις δε σε εχω και για τόσο γατόνι να το καταλαβαίνεις αλλά σε όλα του τα σχολια κανει μπαμ και το αναφέρω γιατί τον βλασσόπουλο τον έκραζες από τους 3 πρώτους μήνες και δε του έδινες ελπίδα όπως κάνεις με τον αμπαλο. Άρα φιλομπαμπαλικός ο Γ&Δ πουτάνα και αυτός στο μπουρδέλο που κράζει. Δεν χρειάζεται να είσαι δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος για να κάνεις προτάσεις, κάθε φορά σχολιάζεις με φοβερή άνεση και επικρίνεις τους πάντες και τα πάντα, αλλά μία δική σου άποψη δεν έχεις εκφράσει εδώ και χρόνια ασε που νομίζεις… περισσότερα...
anonumous
Guest
anonumous
1 έτος 5 μήνες πριν
1. ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ . 2. ΟΝΤΩΣ ΤΟΝ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΑ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΙΜΗΝΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕ ΠΕΙ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ «ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ» ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ή ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΕ. 3. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΤΙΘΕΜΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ. ΑΡΑ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ή ΟΧΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΑΔΩΡΟ. 4. ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ… περισσότερα...
Δημότης
Guest
Δημότης
1 έτος 5 μήνες πριν

«έθεσε σε κανενός είδους διαβούλευση με τους κατοίκους αυτής της Πόλης και, κυρίως, με τους κατοίκους των γειτονιών που πλήττονται από το έργο»

Απορώ γιατί η ΑΚΕΠ το επαναλαμβάνει αυτό συνέχεια όταν για τον ίδιο λόγο φωνάζουν εναντίον της οι κάτοικοι γύρω από τη Τζουμαγιάς. Και τόση πρεμούρα για την κυκλοφορία στο Ψαλίδι όταν γύρω από τον παιδικό σταθμό δεν υπάρχουν δρόμοι και με δυό αυτοκίνητα γίνεται μποτιλιάρισμα.

Τελικά η ΑΚΕΠ τι θέλει ακριβώς; Έργα που δε μας αφορά τι λένε οι εκεί κάτοικοι ή διαβούλευση με τους κατοίκους; Ή αυτό εξαρτάται από το αν η ΑΚΕΠ έχει το δήμο ή όχι;

trackback

[…] με την τελευταία ανακοίνωση της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας, η δημοτική αρχή […]

ΒΛΑΚΕΠΟΔΗΜΑΡΧΟΣ
Guest
ΒΛΑΚΕΠΟΔΗΜΑΡΧΟΣ
1 έτος 5 μήνες πριν

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΠ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΩΝ(!!!!!!!!) ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΥΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΩ ΨΑΛΙΔΙΟΥ

ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΒΛΑΚΕΠΑΚΙΑ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ

ΒΛΑΚΕΠΟΔΗΜΑΡΧΟΣ
Guest
ΒΛΑΚΕΠΟΔΗΜΑΡΧΟΣ
1 έτος 5 μήνες πριν

ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΓΑΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ

ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΛΗΓΜΕΝΑ;

anonumous
Guest
anonumous
1 έτος 5 μήνες πριν

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ,
ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΗΣΑΠ ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Γ&Δ

wpDiscuz