2fa4adaccc213ce6cdb9293483513253_XL

ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ…

Τρελαίνει κόσμο ο Μπάμπαλος…

Αυτό με την ανακαίνιση των γηπέδων τέννις ήμουν σίγουρος ότι το είχα ξαναδιαβάσει…
το ερώτημα ήταν: είμαι εγώ τόσο πολύ μπροστά ή κάτι άλλο τρέχει.

Αρχίζω λοιπόν να ψάχνομαι, και τελικά δυστυχώς δεν είμαι τόσο πολύ μπροστά, αφού η διοίκηση του Μπάμπαλου είχε βγάλει πανομοιότυπο δελτίο τύπου τον Σεπτέμβριο του 2014!!!!
Να σας πω την αλήθεια υπολόγιζα ότι το είχα διαβάσει πιο πρόσφατα, αλλά έτσι και αλλιώς ο καιρός περνάει γρήγορα και πολλές φορές χάνουμε την αίσθηση του χρόνου.
Έχει μεγάλο ενδιαφέρον όμως η σύγκριση των 2 δελτίων τύπου για το ίδιο θέμα με διαφορά 2 ετών.

Στο δελτίο τύπου που δημοσιοποιήθηκε 12 μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της διοίκησης από τον Μπάμπαλο (βιάζονταν με το καλημέρα να δείξει έργο) διαβάζουμε ότι το έργο της αντικατάστασης του τατρτάν θα χρηματοδοτούνταν από το υπουργείο πολιτισμού και αθλητισμού. Η χρηματοδότηση αυτή προφανώς είχε εξασφαλιστεί από την προηγούμενη διοίκηση του δήμου με προϋπολογισθέν ποσό 70.103 ευρώ.

Στο σημερινό δελτίο τύπου διαβάζουμε ότι το κόστος της αλλαγής του ταρτάν εξασφάλισε ο δήμος μετα΄ από μειοδοτικό διαγωνισμό να είναι 31.000 ευρώ και μάλιστα παρουσιάζει ως επίτευγμα ότι το ποσό αυτό είναι 57% λιγότερο από εκείνο που είχε προϋπολογιστεί ΑΛΛΑ αυτά τα 31.000 ευρώ θα τα πληρώσει ο δήμος από ιδίους πόρους!!!!

Άρα η διοίκηση του Μπάμπαλου έχασε την χρηματοδότηση από το υπουργείο πολιτισμού, καθυστέρησε 2 ολόκληρα χρόνια για τις διαδικασίες (διαγωνισμούς) για 2 γήπεδα τέννις και από την άλλη προσπαθεί να παρουσιάσει ως επίτευγμα ύστερα από 2 χρόνια ότι το κόστος μετά από τις φοβερές ενέργειες της διοίκησης μειώθηκε στο μισό! Το οποίο όμως θα το χρεωθεί ο δήμος.

Επί της ουσίας το κόστος δε μειώθηκε κατά 57% αλλά αυξήθηκε κατά 31.000 ευρώ.

Άραγε αυτή η τεράστια διαφορά στην αρχική εκτίμηση του κόστους για την αλλαγή του ταρτάν μπορεί να σημαίνει ανάλογη διαφορά στην ποιότητα? Σίγουρα υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο και μάλιστα είναι πάρα πολύ πιθανό να είναι τραγική και θα γίνει αντιληπτή με την φθορά του τάπητα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για ακόμα μία απόπειρα υποβάθμισης της νοημοσύνης των δημοτών με σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων μέσα από επικοινωνιακές λοβιτούρες που τελικά αντί να αναδεικνύεται το «θετικό» αποτέλεσμα της διοίκησης αντίθετα εκτίθεται και από πάνω!

Αν για 2 γήπεδα τέννις χρειάζεται η διοίκηση του Μπάμπαλου που είχε έτοιμη την χρηματοδότηση αλλά από ότι φαίνεται την έχασε μέσα από τα χέρια της, χρειάζεται 2 χρόνια να προχωρήσει στην ανακατασκευή τους, αυτό και μόνο καταδεικνύει την ανυπαρξία ικανότητας για διοίκηση.

Το να κοκορεύεται η διοίκηση ότι μείωσε το κόστος κατά 57% που θα πληρωθεί από το ταμείο του δήμου αφού έχασε το 100% μίας χρηματοδότησης που θα την απάλλασσέ από το κόστος του έργου και που θα εξασφάλιζε, προφανώς, καλύτερη ποιότητα υλικών εδώ το σύμπτωμα γίνεται ανησυχητικό.

Νομίζω ότι η αντιπολίτευση οφείλει (έτσι και αλλιώς) να προστατεύσει τους δημότες τόσο σε ότι αφορά την παράδοξη διαχείριση της δημοτικής αρχής όσο και ηθικά, μην επιτρέποντας την προσβολή της νοημοσύνης των δημοτών που επιχειρεί να επιβάλλει η διοίκηση του Μπάμπαλου μέσα από κούφια επικοινωνιακά πυροτεχνήματα.

για να σχολιάσετε δεν είναι υποχρεωτικό το e-mail

5 σχόλια ανοικτό "ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ…"

Υπενθύμιση για
avatar

Ταξινόμηση κατά:   νεότερο | παλαιότερο | οι περισσότεροι ψήφισαν
Δημότης
Guest
Δημότης
1 έτος 7 μήνες πριν

Η αντιπολίτευση ήδη προσβάλει τη νοημοσύνη των δημοτών όταν λέει συνέχεια για διαβουλεύσεις και επιπτώσεις στους πολίτες και ξεχνάει ότι για τα ίδια ακριβώς την κατήγγειλαν οι πολίτες (βλέπε ιστορία με παιδικό σταθμό).

Από κει και πέρα όπως έχει γίνει το Ηράκλειο και όπως έχει αλλάξει η φυσιογνωμία του δυστυχώς αυτά είναι πια ψιλά γράμματα. Δηλαδή από το αν πλήρωσε τελικά ο δήμος για το τένις όταν οι προηγούμενοι έλεγαν αφού δίνει το ΕΣΠΑ εκατομύρια ας ρίξουμε τσιμέντα.

ανευλαβής
Guest
ανευλαβής
1 έτος 7 μήνες πριν

άρα ο άμπαλος και η παρέα του απαλλάσσονται…

Δημότης
Guest
Δημότης
1 έτος 7 μήνες πριν

Άμα τον αντίλογο τον φέρνει η αντιπολίτευση που είδαμε τι έκανε τόσα χρόνια, τότε επόμενο είναι να απαλλάσσονται… άμα είναι να μας σώσει από τον Μπάμπαλο ο Βλασσόπουλος όπως μας έσωσε κι από τον Γεωργόπουλο, τότε τι να λέμε…

anonymous
Guest
anonymous
1 έτος 7 μήνες πριν

όταν έχεις τόσο ξεκάθαρη εικόνα της γελοιότητας μιας διοίκησης και προσπαθείς να το παραβλέψεις πρέπει να είσαι πολυ προβληματική προσωπικότητα

Ήρα
Guest
Ήρα
14 μέρες 8 ώρες πριν
Γεια σας κάθε σώμα σε αυτό το site το όνομά μου είναι Juno και είμαι Ελλάδα θέλω να μαρτυρήσω πώς ήμουν διασωθεί από μια εταιρεία δανείου που ονομάζεται Loura Smith δανείου εταιρεία Έχω ψάξει για ένα δάνειο των 100.000 ευρώ για πάνω από τέσσερις μήνες τώρα για να πληρώσει για το μίσθωμα μου και να πληρώσω για το φάρμακο του παιδιού μου αισθάνομαι στα χέρια δύο online δανειστές που έτρωγαν τα χρήματά μου κατά τη διάρκεια των τεσσάρων μηνών χωρίς να μου δώσουν κανένα δάνειο αντί να τους έκανα απάτη και ποτέ δεν ήξερα τι να κάνω, μέχρι μια μέρα… περισσότερα...
wpDiscuz