hrakleio_dskosmos

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δύο φορές θα συνεδριάσει την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 το δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής.

Η πρώτη συνεδρίαση έχει μοναδικό θέμα την αποδοχή παραίτησης της κας Δέσποινας Καμπούρη από το αξίωμα του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου και εκλογή νέου, με ώρα έναρξης τις 17:15.

Η δεύτερη συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 17:45 και τα 14 θέματά της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Τροποποίηση των  55/16-3-2016  και 80/6-4-2016 αποφάσεων  του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με προμήθειες υλικών Τεχνικής Υπηρεσίας και Ειδικού Συνεργείου. (ΕΙΣΗΓ. κ.Ι.Φωκά- Αντ/χος  κ. Ι. Φίλανδρος)

2. Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για την ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο «Ασφάλιστρα μεταφορικών μέσων» και καθορισμός του τρόπου  εκτέλεσης» (ΕΙΣΗΓ. κ.Ι.Φωκά- Αντ/χος  κ. Ι. Φίλανδρος)

3. Λήψη απόφασης για τη διενέργεια των προς ανάθεση προμηθειών του Δήμου, οικονομικού έτους 2016 και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσής τους. (ΕΙΣΗΓ. κ.Ι.Φωκά- Αντ/χος  κ. Ι. Φίλανδρος)

4. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση της με αρ. 55/16-3-2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά τη διενέργεια της «Παροχής υπηρεσιών αδειών λογισμικού. (ΕΙΣΗΓ. κ. Aλυγιζάκη- Αντ/χος  κ. Ι. Φίλανδρος)

5. Μεταβολές στους οριστικούς βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου σύμφωνα με το άρθρο 174 παρ. 1δ & 2 του Ν. 3463/2006 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα.(ΕΙΣΗΓ. κ. Π. Λάμπρου- Αντ/χος  κ. Ι. Φίλανδρος)

6. Έγκριση εκμίσθωσης κυλικείου που βρίσκεται εντός του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου στη συμβολή των οδών Ζεφύρου και Θησέως. (ΕΙΣΗΓ. κ. Χιώτη- Αντ/χος  κ. Ι. Φίλανδρος)

7. Έγκριση της υπ΄ αριθμ 59ΤΥ/2016 μελέτης για την κατασκευή του έργου με τίτλο «Κατασκευή δρόμων ήπιας κυκλοφορίας πέριξ σχολικών συγκροτημάτων»,  προϋπολογισμού δαπάνης 600.000,00€. (Εισηγ. κ. Ε. Παπαλάμπρος – Αντ/χος κ. Δ. Δημητρόπουλος)

8. Έγκριση της υπ΄ αριθμ 40ΤΥ/2016 μελέτης για την κατασκευή του έργου με τίτλο «Ασφαλτοστρώσεις οδών σε περιοχές του Δήμου», προϋπολογισμού δαπάνης 1.000.000,00€. (Εισηγ. κ. Ε. Παπαλάμπρος – Αντ/χος κ. Δ. Δημητρόπουλος)

9.Χώροι Εγκατάστασης Υποστήριξης (Χ.Ε.Υ.) της Αττικής Οδού εντός των ορίων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. (Εισηγ. κ. Ε. Παπαγεωργίου – Αντ/χος κ. Δ. Δημητρόπουλος)

10.1)Συμμετοχή του Δημάρχου κ. Νικολάου Μπάμπαλου, της Αντιδημάρχου κ. Μαρίας Παντερή – Ηλιάδη,  του Δημοτικού Συμβούλου κ. Δημήτριου Κεϊμπίνου και της Προϊσταμένης Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μαρίας Καραμπέτσου, στο 12ο, Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων στις 7 & 8 Ιουλίου 2016 στη Μήλο, 2) έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 1.500,00 € σε βάρος του Κ.Α. 00-6421.001 και 480,00€ σε βάρος του Κ.Α. 15-6422 του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2016 και 3) α)Έκδοση Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής ποσού 1500,00€ σε βάρος του Κ.Α. 00-6421.001 στο όνομα της υπαλλήλου Ι.Δ.Α.Χ. του Δήμου, Γκόγκολη Τερψιχόρης του Αλεξάνδρου με τρίμηνη απόδοση λογαριασμού και β) Έκδοση Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής ποσού 480,00€ σε βάρος του Κ.Α. 15-6422 στο όνομα της υπαλλήλου Ι.Δ.Α.Χ. του Δήμου Λεγάκη Μαρίας του Νικολάου με τρίμηνη απόδοση λογαριασμού, για την κάλυψη των δαπανών συμμετοχής σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

11. Λήψη απόφασης για την Αναγκαιότητα Παροχής Υπηρεσιών Συμβούλου για τη Βελτίωση της Διοικητικής Ικανότητας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής όσον αφορά στην Αποτύπωση και Επικαιροποίηση της Διαχειριστικής Επάρκειας του Δήμου κατά τη Νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020. (Εισηγ. κ. Φ. Ζυγούλης)

12. Λήψη απόφασης για την Αναγκαιότητα Υποβολής Πρότασης για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Koινωνικό Παντοπωλείο στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής» ως Συμπράττων φορέας από κοινού με τον Δικαιούχο φορέα «ΚΕΑΝ- Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων»  με αιτούμενο συνολικό προϋπολογισμό χρηματοδότησης 117.000,00 ευρώ. (Εισηγ. κ. Φ. Ζυγούλης)

13. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 112/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί Καθιέρωσης εξαιρέσεων από την πενθήμερη εργασία και 24ωρης & 12ώρης λειτουργίας καθώς και τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες του Δημοτικού Καταστήματος  του Δήμου μας  για το έτος 2016. (Εισηγ. κ. Ο. Θεοδώρου –Γραφείο Προσωπικού)

14. Δωρεάν παραχώρηση χρήσης του ακινήτου, επί της οδού Χρυσανθέμων και Τζουμαγιάς, στο Ν.Π.Δ.Δ. «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ».


Από το www.syneidisi.com

για να σχολιάσετε δεν είναι υποχρεωτικό το e-mail

10 σχόλια ανοικτό "ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ"

Υπενθύμιση για
avatar

Ταξινόμηση κατά:   νεότερο | παλαιότερο | οι περισσότεροι ψήφισαν
Δημότης
Guest
Δημότης
1 έτος 4 μήνες πριν

Αυτό το αίσχος με τα ταξί στη πλατεία τι είναι; Είχαμε μια ευκολία και έπρεπε κι αυτή να μας τη στερήσει ο δήμος; Τι εξυπηρετεί το πεζοδρόμιο εκεί τώρα που και τα αυτοκίνητα δε χωράνε να περάσουν; Αφού ήθελε περισσότερο πεζοδρόμιο γιατί δε μείωνε τα τραπέζια; Στο συνέδριο για τις υγιείς πόλεις αυτά θα τους πει ο δικός μας δήμαρχος; Ότι αναγκάζονται άνθρωποι με προβλήματα να μη μπορούν να κυκλοφορήσουν;

ΜΠΕΛΙΜΠΑΣΑΚΗ ΟΛΓΑ
Guest
ΜΠΕΛΙΜΠΑΣΑΚΗ ΟΛΓΑ
1 έτος 4 μήνες πριν

«Αυτό το αίσχος» με κάποιους να διαμαρτύρονται για όλα όσα κάνει ο Δήμος έχει καταντήσει αηδία και είναι πολύ κουραστικό. Με τα προβλήματα που δημιουργεί η πιάτσα των ΤΑΧΙ όταν δεν μπορεί να περάσει το λεωφορείο να πάρει τον κόσμο που περιμένει στο σταθμό και έχει δημιουργηθεί ουρά από αυτοκίνητα δεν ασχολείται κανένας. Δεν θα πάθει κανένας τίποτα αν μεταφερθεί η πιάτσα λίγο πιο πάνω. Πολύ κακό για το τίποτα.

Δημότης
Guest
Δημότης
1 έτος 4 μήνες πριν

Ποιό λεωφορείο κυρία μου; Τώρα με την επέκταση του πεζοδρομίου χωρίς λόγο το λεωφορείο θα περνάει καλύτερα; Η πιάτσα πρέπει να έχει οπτική επαφή να τη βλέπει κανένας βγαίνοντας από το σταθμό κι όχι να ψάχνει να τη βρει και να ταλαιπωρούνται άνθρωποι με προβλήματα. Άντε γιατί χτες ούτε και τα ασανσέρ και οι κυλιόμενες δε λειτουργούσαν. Έτσι είναι οι υγιείς πόλεις;

Δημότης
Guest
Δημότης
1 έτος 4 μήνες πριν

Κι αφού θέλει ο δήμαρχος να καταργήσει και την πιάτσα των ταξί τουλάχιστο να κάνει το σταθμό ΗΣΑΠ στην Αυγής που έχει και πολύ χώρο στα οικόπεδα απέναντι από τις μπασκέτες που τώρα τα χουν κάνει πάρκιν κάποιοι και μπορούν να γίνουν εκεί και πιάτσα ταξί και πάρκιν για όλους τους πολίτες και η Αυγής μπορεί να εξυπηρετήσει και λεωφορείο.

ΜΠΕΛΙΜΠΑΣΑΚΗ ΟΛΓΑ
Guest
ΜΠΕΛΙΜΠΑΣΑΚΗ ΟΛΓΑ
1 έτος 4 μήνες πριν

Οικονομικά, νομικά και τεχνικά είναι κάτι που μπορεί να γίνει? ? Έχει γίνει κάποιο αίτημα στο δήμο σχετικά με αυτό? Συμφωνούν οι κάτοικοι? Γιατί συνήθως γίνεται μία πρόταση από κάποιους και κάποιοι άλλοι πάντα αντιδρούν γιατί τους χαλάς τη βολή τους.

Δημότης
Guest
Δημότης
1 έτος 4 μήνες πριν

Κυρία μου πήγαινε διάβασε τι έλεγε ο ίδιος ο Μπάμπαλος http://irakleio.eu/2009/03/15/blog-post_15-18/

Διάβασε και εδώ http://irakleionews.blogspot.gr/2012/06/blog-post_23.html πως βρέθηκαν λεφτά για τόσα τσιμεντώματα και μόνο γιαυτό δε βρήκαν;

Και http://irakleionews.blogspot.gr/2008/11/blog-post_3851.html

Δημότης
Guest
Δημότης
1 έτος 4 μήνες πριν
Κάτοικος
Guest
Κάτοικος
1 έτος 4 μήνες πριν

Εσύ δεν ήσουν που έλεγες ότι άμα χτίσουν το δασάκι στη Τζαβέλα θα βάλουν σίγουρα και πράσινο;

Θα ήταν σαν το πράσινο στο τσιμέντο της Τζουμαγιάς που τα ίδια έλεγαν στους εκεί κατοίκους;

Οπότε τι θές και βγαίνεις να μιλήσεις; Ντροπή δεν έχεις;

ΜΠΕΛΙΜΠΑΣΑΚΗ ΟΛΓΑ
Guest
ΜΠΕΛΙΜΠΑΣΑΚΗ ΟΛΓΑ
1 έτος 4 μήνες πριν

ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ή ΤΟΥ ΗΣΑΠ?

Δημότης
Guest
Δημότης
1 έτος 4 μήνες πριν

Όταν κάποιος μιλάει για υγιείς πόλεις σημαίνει ότι και το ασανσέρ του ΗΣΑΠ λειτουργεί και το ασανσέρ του δημαρχείου και υπάρχουν διαβάσεις και πιάτσες ταξί και συγκοινωνία και σταθμοί ΗΣΑΠ και όλα.

wpDiscuz