babalos_olomeleia

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ”

Η ικανοποίηση για τη μέχρι τώρα πορεία της δημοτικής αρχής στην κατεύθυνση της υλοποίησης των προεκλογικών δεσμεύσεων, αλλά και η απαίτηση για το ανέβασμα του πήχη ακόμα πιο ψηλά για το καλό της πόλης, ήταν τα κυρίως συμπεράσματα της πρόσφατης συνεδρίασης της ολομέλειας της παράταξης Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη.

Με όλα τα παραδοσιακά της μέλη – αλλά και καινούργια πρόσωπα – η Ολομέλεια της παράταξης ενημερώθηκε εκτενώς από τον δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής και πρόεδρό της, Νίκο Μπάμπαλο, για το έργο της νέας δημοτικής αρχής, στην καθημερινή μάχη που δίνεται στο δημαρχείο για να αλλάξει η εικόνα της πόλης, για να γίνει πιο Ανθρώπινη…

Ο δήμαρχος ζήτησε από τα μέλη της παράταξης να συνεισφέρουν στη «μάχη» αυτή με την παρουσία τους στο Ηράκλειο: την καταγραφή των προβλημάτων και των αιτημάτων των πολιτών, την μεταβίβασή τους προς την δημοτική αρχή και, βεβαίως, με την κριτική τους απέναντι στο παραγόμενο έργο.

«Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς την στιγμή, μάλιστα, που η προσπάθεια που έγινε, γίνεται και απαιτείται να γίνει είναι μεγάλη. Παραλάβαμε έναν Δήμο αποδιοργανωμένο, με ελλείψεις σε βασικές υπηρεσίες, με κενά στις υποδομές. Μέσα σε 2 χρόνια έχουμε καταφέρει να οργανώσουμε τις υπηρεσίες μας και να μετατρέψουμε τον Δήμο σε ένα πραγματικό φορέα παραγωγής έργου», τόνισε ο Νίκος Μπάμπαλος και συμπλήρωσε: «μια βόλτα στις νέες παιδικές χαρές της πόλης, στους ασφαλτοστρωμένους δρόμους, στα καινούργια πεζοδρόμια και σε όλα τα σημεία που εκτελείται έργο αυτή την περίοδο, αρκεί να πείσει ότι στο Ηράκλειο αλλάζει, προχωρά».

από το www.syneidisi.com

για να σχολιάσετε δεν είναι υποχρεωτικό το e-mail

9 σχόλια ανοικτό "ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ”"

Υπενθύμιση για
avatar

Ταξινόμηση κατά:   νεότερο | παλαιότερο | οι περισσότεροι ψήφισαν
anonumous
Guest
anonumous
1 έτος 3 μήνες πριν

Μην ανεβάζεις Μπαμπαλε τόσο πολύ τον πήχη.
Θα χτυπήσετε στο ταβάνι.

Δημότης
Guest
Δημότης
1 έτος 3 μήνες πριν

Απορώ που τα είδαν αυτά που λένε. Όλος ο κόσμος βλέπει ότι συνεχίζεται η υποβάθμιση κι έχουμε γίνει κανονικά Κάτω Πατήσια.

anonumous
Guest
anonumous
1 έτος 3 μήνες πριν

Τι θα πουν;;;;;;
ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ;;;;;

Αφου ολοι το ξερουμε. Λενε και καμια μαλακια για να μας αιφνιδιασουν ταχα μου

2ος Όροφος
Guest
2ος Όροφος
1 έτος 3 μήνες πριν

Η ολομέλεια είναι κάτι πατσουρογκόμενες και μερικοί πασόκοι στο τέλος θα κάνουν τα στελέχη της ΒΛΑΚΕΠ να φαντάζουν ακαδημαικοί.

Αλλά ο απατεώνας Μπάμπαλος λέει συνέχεια ότι έκανε το Ηράκλειο Βαρκελώνη μπας και πείσει κανέναν καθυστερημένο που δε βλέπει τι γίνεται. Είναι κι άρρωστος με την προβολή του και στο τέλος θα καταλήξει στο τρελάδικο.

anwnymos
Guest
anwnymos
1 έτος 2 μήνες πριν

Mary Aroni added 7 new photos — eating λουκουμάδες with Kostas Vassiliou and 4 others at Παραλία Καμμένων Βούρλων.

Καφετζής Δημοτικός Σύμβουλος
Guest
Καφετζής Δημοτικός Σύμβουλος
1 έτος 2 μήνες πριν

Η πατσουρογκόμενα η Αρώνη ψάχνεται φαίνεται να φτιάξει κάνα καινούριο σύλλογο-σωματείο μπας και μαζέψει ψήφους. Πάει στα Καμμένα Βούρλα γιατί όπως το κατάντησε το Ηράκλειο δεν έχει και πουθενά να καθήσεις σαν άνθρωπος κι αναγκάζεται να πηγαίνει το βούρλο στα βούρλα. Άσε που μπορεί να της έτυχε και κάνα τυχερό με κάνα λάθρο στην παραλία.

Καφετζής Δημοτικός Σύμβουλος
Guest
Καφετζής Δημοτικός Σύμβουλος
1 έτος 2 μήνες πριν

Τώρα είπα για πατσουρογκόμενες κι αναρωτιέμαι οι πατσούρες του Βλακέπα τι να γίνονται; Καταστρώνουν πρόγραμμα για να παρουσιάσουν στις επόμενες εκλογές; Μέχρι κι η Τζιατζιά είχε γλυκαθεί από την εξουσία και τη μίζα και το χε ρίξει στα λίφτιν.

anwnymos
Guest
anwnymos
1 έτος 2 μήνες πριν

ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΙΣΟΡΙΞΙΑ ,Ο ΣΑΒΒΑΣ?

Ψηφοφόρος
Guest
Ψηφοφόρος
1 έτος 2 μήνες πριν

Τώρα η ολομέλεια ασχολείται με τις προσλήψεις φίλων και συγγενών στον παιδικό σταθμό. 40 άτομα σε πρώτη φάση και μετά υπολογίζουν 10-20 ακόμα. Μόνο από τους “εργαζόμενους” θα γεμίσει το κτίριο.

wpDiscuz