hrakleio_dskosmos

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 27/7 (ΩΡΑ 17:15)

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016, στις 17:15, θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής, στην αίθουσα των Συνεδριάσεων του 3ου ορόφου του δημαρχείου, με θέματα της Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

1. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Έτους 2016.

(ΕΙΣΗΓ. κ. Γ. Τακλής – Αντ/χος  κ. Δ. Δημητρόπουλος)

2.  4η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Οικονομικού έτους 2016

(ΕΙΣΗΓ. κ. Π. Μαργαρώνης – Αντ/χος  κ. Ι. Φίλανδρος)

3. Απευθείας εκμίσθωση χώρων στα πλαίσια του άρθρου 192 παρ 2 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (Ν. 3463/06). (ΕΙΣΗΓ. κ.Ε.Χιώτη – Αντ/χος  κ. Ι. Φίλανδρος)

4. Αίτηση με αρ. πρωτ 13201/22.7.2016 της εταιρείας «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α»,που αφορά στην χορήγηση άδειας παραστάσεων στον περιβάλλοντα παραχωρηθέντα περιφραγμένο υπαίθριο δημοτικό χώρο που βρίσκεται στο Δήμο Ηρακλείου στο Ο.Τ 216, κατά τη διοργάνωση των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «ΗΡΑΚΛΕΙΑ 2016», και έγκριση ή μη του ανωτάτου αριθμού παραστάσεων για τις ανωτέρω εκδηλώσεις, βάσει του Ν.4229/2014 (ΕΙΣΗΓ. κ. Τσιβράς Ελευθέριος)

5. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου μας, στην 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών και διάθεση πίστωσης ποσού 684,48€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. σε βάρος του Κ.Α. 15-6473.001 του προϋπολογισμού του Δήμου, του οικονομικού έτους 2016 (ΕΙΣΗΓ. κ. Μ. Λεγάκη- Αντ/χος  κ. Μ. Παντερή)

6. Λήψη απόφασης για τη διενέργεια των προς ανάθεση προμηθειών του Δήμου, οικονομικού έτους 2016 και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσής τους (ΕΙΣΗΓ. κ. Ι. Φωκά – Αντ/χος  κ. Ι. Φίλανδρος)

7. Κοπές δέντρων σε διάφορα σημεία του Δήμου (ΕΙΣΗΓ. Αντ/χος  κ. Δ. Δημητρόπουλος)

8. Έγκριση αρχιτεκτονικών σχεδίων για την κατάληψη κοινοχρήστων χώρων στις πλατείες 28ης Οκτωβρίου, Έρωτος και στην οδό Σβώλου (ΕΙΣΗΓ. κ. Γ. Γουλής – Αντ/χος  κ. Δ.Δημητρόπουλος)

9. Έγκριση προγράμματος λειτουργίας Κλειστού Γυμναστηρίου «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη (ΕΙΣΗΓ. κ. Α. Κούρλη- Αντ/χος  κ. Ε. Κουτσογιαννάκης).

10. Έγκριση προγράμματος λειτουργίας Γηπέδου Ποδοσφαίρου Πρ. Λόφου (ΕΙΣΗΓ. κ. Α. Κούρλη – Αντ/χος  κ. Ε. Κουτσογιαννάκης).

11. Πρόσληψη Προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου δίμηνης διάρκειας για έκτακτες και κατεπείγουσες ανάγκες. (ΕΙΣΗΓ. κ. Ο. Θεοδώρου).

12. Τροποποίηση  σύμβασης  πληρωμής  τελών  διοδίων  διέλευσης  απορριμματοφόρων κ.λ.π οχημάτων του Δήμου από την Αττική οδό, για το έτος 2016 (ΕΙΣΗΓ. κ.Ε.Ντουμάνη- Αντ/χος  κ. Ν. Σπυρόπουλος)

13. Έκτακτη επιχορήγηση προς τον ΟΠΑΚΜ από το Δήμο Ηρακλείου Αττικής (ΕΙΣΗΓ. κ. Αγγελοπούλου).

για να σχολιάσετε δεν είναι υποχρεωτικό το e-mail

24 σχόλια ανοικτό "ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 27/7 (ΩΡΑ 17:15)"

Υπενθύμιση για
avatar

Ταξινόμηση κατά:   νεότερο | παλαιότερο | οι περισσότεροι ψήφισαν
Δημότης
Guest
Δημότης
1 έτος 3 μήνες πριν

Αντί για την κοπή δέντρων γιατί δεν ενδιαφέρεται κανένας για να φυτέψει καινούρια δέντρα;

anonumous
Guest
anonumous
1 έτος 3 μήνες πριν

ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΕΛΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΜΣΘΟΣ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ

Καφετζής Δημοτικός Σύμβουλος
Guest
Καφετζής Δημοτικός Σύμβουλος
1 έτος 2 μήνες πριν

Έχουν βολέψει πολλούς άχρηστους που είναι ανίδεοι και τους πληρώνει ο δήμος για να μη κάνουν τίποτα. Το πολύ πολύ να πηγαίνουν έξω από το σπίτι του άλλου χαραμοφάη δημόσιου υπαλλήλου του Βλασόπουλου και να κουρεύουν κάθε τόσο τα χόρτα.

2ος Όροφος
Guest
2ος Όροφος
1 έτος 3 μήνες πριν

Γιατί είναι βύσματα άσχετοι που μπήκαν με μέσο για να μαζεύουν ψήφους οι απατεώνες της περιοχής που το παίζουν δήμαρχοι. Ακόμα και μια γλάστρα να τους δώσεις δε ξέρουν να την ποτίσουν.

2ος Όροφος
Guest
2ος Όροφος
1 έτος 3 μήνες πριν

Είναι τόσο απατεώνες που πέρσι βάλαν τα παιδάκια του ειδικού σχολείου να φυτέψουν γύρω από το δημαρχείο ωραία φυτά δήθεν για εξάσκηση αλλά επειδή δεν τα πότιζε κανένας ξεράθηκαν όλα κι έμειναν τα φυτά που γλείφουν τη δημαρχάρα.

ANONYMOUS 10
Guest
ANONYMOUS 10
1 έτος 3 μήνες πριν
ANONYMOUS 10
Guest
ANONYMOUS 10
1 έτος 3 μήνες πριν
ANONYMOUS 10
Guest
ANONYMOUS 10
1 έτος 2 μήνες πριν
Που είσαι Πυθαγόρα να μας δεις! Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016, 00:02 – Τελευταία ενημέρωση: 00:06 http://www.liberal.gr/arthro/72939/apopsi/arthra/pou-eisai-puthagora-na-mas-deis.html Του Θόδωρου Σκυλακάκη* Είσαι έτοιμος να κάνεις ανώτατες σπουδές μηχανολόγου μηχανικού βιομηχανικού σχεδιασμού με μέσο όρο επίδοσης στις πανελλαδικές 1,5 στα 20; Ανώτατες σπουδές μηχανικού τεχνολογίας πετρελαίου και φυσικού αερίου με μέση επίδοση 3 στα 20; Ανώτατες σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων με 3,4 στα 20; Ανώτατες σπουδές λογιστικής και χρηματοοικονομικής με 3,2 στα 20; Ανώτατες σπουδές τεχνολόγου γεωπόνου με 3,9 στα 20; Ανώτατες σπουδές ηλεκτρολόγου μηχανικού με 3,5 στα 20; Ανώτατες σπουδές ηλεκτρονικού μηχανικού με 3,8 στα 20; Μηχανικού πληροφορικής με 3,2 στα 20;… περισσότερα...
ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Guest
ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
1 έτος 2 μήνες πριν

Και που να δει ο Σκυλακάκης πως πήραν πτυχίο κάτι μηχανικοί του κώλου τύπου Βλαντή.
Ο Μπάμπαλος κούναγε πανό της ΠΑΣΠ για να βγάλει τη νομική.
Μη πάμε και στο Βλακόπουλο που έβγαλε το δημοτικό με μέσο.
Και δε λέμε τίποτα για τους υπόλοιπους που είναι το ίδιο αγράμματοι.

ANONYMOUS 10
Guest
ANONYMOUS 10
1 έτος 2 μήνες πριν
http://www.liberal.gr/arthro/74370/oikonomia/forologika/bazoun-cheri-kai-sta-ependutika-proionta-.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter+-+01-09-2016+10%3A28%3A31 Όσοι δούλευαν και έχουν κάποια λεφτά, θα πρέπει να αναλάβουν και κάποιους αργόσχολους που δεν έκαναν τίποτα στη ζωή τους. Βόμβα αντικινήτρου Σε μια ιδιαίτερα απαιτητική συγκυρία για την οικονομία που η προσέλκυση κεφαλαίων και νέων επενδύσεων για να κινητοποιηθεί ξανά η παραγωγική μηχανή είναι πιο απαραίτητη από ποτέ στα χρόνια της ύφεσης, ο σχεδιασμός της κυβέρνησης να φορτώσει με υπερβολικά βάρη τους «επενδυτές» και στην πραγματικότητα τους πολίτες που έχουν περιουσιακά στοιχεία αξίας μεγαλύτερης των 200.000 ευρώ και θα κληθούν να τα δηλώσουν στο πλαίσιο του περιουσιολογίου έρχεται να σκάσει σαν βόμβα διασποράς για το επενδυτικό κλίμα και… περισσότερα...
Καφετζής Δημοτικός Σύμβουλος
Guest
Καφετζής Δημοτικός Σύμβουλος
1 έτος 2 μήνες πριν

Να δούμε οι πλούσιοι του Ηρακλείου Σιουρουνης Μαστορακος Αγγελινας τι θα πουν

ANONYMOUS 10
Guest
ANONYMOUS 10
1 έτος 2 μήνες πριν

Η αριστερά της Σαμπάνιας και της χλιδής
http://www.politically.gr/pub/1149/h-aristera-tis-champagnas-kai-tis-xlidis

ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΗΣ
Guest
ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΗΣ
1 έτος 2 μήνες πριν

ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΙΛΙΑ

ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ
Guest
ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ
1 έτος 1 μήνας πριν

Είτε ο Μπαμπαλόπουστας του έστησε κάνα τροχαίο είτε του έταξε καμιά θέση.

ΕΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ
Guest
ΕΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ
1 έτος 2 μήνες πριν
“το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου, από τις 20.00 έως τις 24.00, οι δρόμοι γύρω από την κεντρική πλατεία του Ηρακλείου θα παραμείνουν κλειστοί για τα οχήματα, προκειμένου να αποδείξουμε ότι – έστω και για λίγες ώρες – μπορούμε να ζήσουμε δίχως αυτοκίνητο. Έτσι, κλειστοί θα παραμείνουν: η οδός Μελίνας Μερκούρη από το ύψος της Ελ. Βενιζέλου στο ρεύμα προς τον σταθμό του ΗΣΑΠ, καθώς και η Πρ. Λόφου από τον σταθμό του ΗΣΑΠ έως την οδό Ναρκίσσων. «Θέλουμε να δώσουμε και τα κίνητρα, αλλά και τα μέσα στον πολίτη για να κινηθεί στο Ηράκλειο δίχως αυτοκίνητο.” ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ.… περισσότερα...
ΑΝΟΜΥΜΟΣ
Guest
ΑΝΟΜΥΜΟΣ
1 έτος 1 μήνας πριν

Αν ο Μπαμπαλος ενδιαφεροταν για το Ηρακλειο, ενα δρομο σαν την Πολυτεχνειου επρεπε να τον ειχε κανει ΜΟΝΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ , αντε να κινυνται και τα ποδηλατα , διοτι ενα μεγαλο πληθος τον διασχιζει καθετα για να παει στον ΗΣΑΠ και ενα αλλο μεγαλο πληθος κοσμου κινειται επι της Πολυτεχνειου προς την Λ Ηρακλειου και αντιθετα, και τα πεζοδρομια ειναι ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΒΡΩΜΙΚΑ

ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ
Guest
ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ
1 έτος 1 μήνας πριν

Αν ο μπαχαλοπολιτικάντης ενδιαφερόταν να ζήσουμε χωρίς αυτοκίνητο τότε θα είχε προχωρήσει το θέμα του σταθμού ΗΣΑΠ στο Ψαλίδι και δε θα κοίταζε πως θα σαμποτάρει τα έργα προαστειακού και μετρό.

Αλλά θέλει να κάνει το ρουσφέτι του Βλακόπουλου κι ας ταλαιπωρείται ο κόσμος είτε με τα πόδια είτε με το αυτοκίνητο.

neoirakleio.wordpress.com
Guest
neoirakleio.wordpress.com
1 έτος 1 μήνας πριν

Καθώς ο μπλόγκερ αγνοείται ετοιμάσαμε ένα νέο μπλογκ για να μοιραζόμαστε τις ανησυχίες μας στη διεύθυνση neoirakleio.wordpress.com

anwnymos
Guest
anwnymos
11 μήνες 7 μέρες πριν
Όπου Φυσάει ο Άνεμος κ. Μπάμπαλε Ούτε ίχνος αξιοπρέπειας δεν έχει μείνει στον κ. Μπάμπαλο στο πλαίσιο της προσπάθειας του να μην χάσει την δημαρχιακή καρέκλα γεγονός που αποδεικνύεται και από την χθεσινή του εμφάνιση σε κομματική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη μας. Την ώρα που προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι στα “πράγματα” του δήμου δεν είναι καινούργιος (ήταν βασικό στέλεχος στα 14 από τα 16 χρόνια του Μαστοράκου) μας “βάζει” ακόμη πιο δύσκολους στόχους θέλοντας να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι ήταν και από τα σημαντικότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο οποίος μάλιστα με μανία διεκδικούσε το… περισσότερα...
ΑΝΟΜΥΜΟΣ
Guest
ΑΝΟΜΥΜΟΣ
11 μήνες 6 μέρες πριν

Ο Μητσοτακης εχει μαζεψει την σαρα και την μαρα στη ΝΔ(γραφειο πλαστογραφειων εχουν φτιαξει μεσα στη ΝΔ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΛΟ ΠΑΣ ΚΑΛΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
Guest
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
9 μήνες 17 ώρες πριν

ΒΛΑΚΕΠ
neoirakleio.wordpress.com/2017/01/11/λαομίσητο-το-βλακεπ-στο-ηράκλειο

anwnymos
Guest
anwnymos
11 μήνες 7 μέρες πριν

Μόνο αν φτάσεις στον πάτο μπορείς να βρείς την δύναμη και να σηκωθείς!!!Καλημέρα μας…………………….επιτέλους έφτασες

Δ..
Guest
Δ..
10 μήνες 8 μέρες πριν

!!!!!!!!!!!!

Δ..
Guest
Δ..
10 μήνες 8 μέρες πριν
Ανοίγω το facebook προχθές το βράδυ και βλέπω στις πρόσφατες δημοσιεύσεις στην αρχική σελίδα τη συγκρότηση σε σώμα ενός Δ.Σ. για ένα σωματείο της πόλης μας αλλά και το πρακτικό συνεδρίασης του προσωρινού Δ.Σ. Ρωτάω και ένα φίλο να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες. Διάλογος: Ε. Εγώ και Φ ο φίλος • Ε. Τι γίνεται? Τι αλλαγές είναι αυτές? • Φ. Δεν το έμαθες? Άλλαξε ξανά το Δ.Σ. του σωματείου γιατι βγήκε απόφαση δικαστηρίου που ορίζει καινούργια προσωρινή διοίκηση να πάει το σύλλογο σε εκλογές. • Ε. Μα τι λες? Στο πρακτικό που ανέβασαν δεν αναγράφεται κάτι τέτοιο αλλά το πως θα… περισσότερα...
wpDiscuz